Toggle Menu


Solstițiul de vară 2019. Soarele intră în Rac. Cum va influența zodiile

  1. Home/
  2. Horoscop/

Din punct de vedere astrologic, solstițiul de vară marchează intrarea Soarelui în zodia Rac și aspectele create acum vor influența toate zodiile pe o perioadă de trei luni, până la echinocțiul de toamnă, însă și mai puternică se va resimți această influență pe durata tranzitului prin Rac, adică până pe data de 23 iulie, atunci când Soarele va păși în zodia sa de domiciliu, în Leu.

Soarele în tranzit prin zodia Rac activează una dintre cele mai importante teme ale vieții, familia, și odată cu ea și rădăcinile, strămoșii, tradițiile și copilăria, prin urmare, trecutul.

În toată această perioadă putem fi mai sensibili, mai emoționali, mai sentimentali și mai iubitori cu cei din jur, dar și mai visători, uneori confuzi, pentru că planeta iluziilor, Neptun, tocmai și-a început mersul retrograd prin domiciliu său, prin mistica și emotiva zodie Pești, care guvernează chiar sectorul familiei acum. În plus, Nodul Nord, aspect care vorbește despre karmă și despre sensul vieții, despre ceea ce ne interesează (ne preocupă) în acest moment, se aflăîntocmai în zodia Rac, într-o casă karmică.

Ei bine, aceste aspecte majore de natură karmică, activează în plus interesul pentru familie, rădăcini, moșteniri, și odată cu acesta va crește și interesul pentru latura intimă și profundă, inclusiv pentru sexualitate.

Loading...

admin