Reclama
Reclama
Reclama

Fost ofiţer de poliţie judiciară: „Amnezia” lui Dincă poate acoperi alţi complici

Reclama

Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, spune că Gheorghe Dincă este şiret şi îi „plimbă” pe anchetatori.

Potrivit lui Şuhan, Dincă se teme de o eventuală descoperire a altor crime sau a unor eventuali complici.

„Părerea mea e că Dincă îi cam „plimbă” pe anchetatori, iar aceştia se cam lasă scoşi la plimbare. Întrebarea pe buzele tuturor este unde sunt cadavrele al căror omor a fost recunoscut de către Dincă. Trebuie să existe un alt motiv al „amneziei” sale – frica pentru descoperirea altor omoruri, acoperirea unor alte infracţiuni şi/sau complici, sau a unor legături periculoase cu persoane cu un mare astfel de potenţial, nici una dintre variante nu poate fi exclusă în acest moment”, a spus Şuhan pentru Mediafax.

Între timp apar informaţii noi din ancheta care îl vizează pe Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că i-ar fi fost călău Alexandrei. Procurorii încearcă să află dacă nu cumva acelaşi individ are legături şi cu moartea unei fete din Craiova, acum 4 ani.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă a fost întrebat marți de Alexandra Goghez – o adolescentă de 17 ani găsită moartă în august, acum 4 ani, în parcul “Nicolae Romanescu” din Craiova.

 

 

Dispariţia Alexandrei Goghez fusese anunţată la poliţie cu o lună înainte să îi fie descoperit trupul. Fata era elevă în clasa a X-a la un colegiu din oraş şi în timpul vacanţei se angajase la o terasă. Ultima dată a fost văzută în viaţă în seara zilei de 28 iulie 2015. Mama adolescentei acuză că din acel moment şi până când a fost descoperit cadavrul fetei, poliţiştii nu au făcut nimic să o găsească.

Gheorghe Dincă a respins că ar avea vreo legătură cu acest caz.

Gheorghe Dincă urmează să fie supus unei expertize psihiatrice la Penitenicarul Jilava. În aceeaşi unitate de detenţie va primi şi îngrijiri medicale.

Sursa: Pro TV

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu