Toggle Menu


Andra, în costum de baie la piscină alaturi de fiica sa. Ce au remarcat fanii

  1. Home/
  2. Info/
Andra și-a încântat fanii de pe Instagram cu cea mai recentă postare. Vedeta s-a lăsat fotografiată la piscină, într-un costum de baie sexy, cu animal print.

Admiratorii Andrei au avut parte de o surpriză plăcută: vedeta a postat două imagini de la piscină, în costum de baie. Artista pune rar astfel de fotografii, așa că fanii au răsplătit-o cu peste 25.000 de “inimioare” în doar câteva ore. Bronzată, accesorizata cu o pereche de ochelari de soare cool și cu un zâmbet sexy, Andra arată că se bucură de o binemeritată vacanță

Andra și-a impresionat fanii nu doar cu decolteul generos, ci și cu manichiura sa specială. Vedeta are unghiile vopsite într-o combinație de roșu-portocaliu.

Într-una din imagini, artista apare alături de fiica sa Eva, care de curând a împlinit patru ani.

„De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Mesajul Andrei a fost însoțit de câteva fotografii adorabile cu micuța Eva Maria. Și Cătălin Măruță a marcat evenimentul pe rețelele sociale.

„Eva împlinește patru ani! Îi mulțumesc că m-a învățat toate prințesele, toate nuanțele de roz, toate felurile de fundițe, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș!”, a scris și Cătălin Măruță.

Loading...

admin