Reclama
Reclama
Reclama

Mesajul tatălui Alexandrei Dincă: “Să ardă în…

Reclama

Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, a declarat joi seară că familia sa crede că adolescenta este în viață. Bărbatul a făcut un apel către cei care i-au luat fata să o aducă înapoi.

Acesta a mai spus “Să ardă în iad daca a putut sa faca asa ceva”

Tatăl adolescentei a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile dacă fata ar fi plecat cu cineva și că l-ar fi pus să spargă uși la percheziții.

Redăm mai jos mesajul tatălui Alexandrei:

“Este prima şi ultimă declaraţie făcută. Vreau să fiu lăsat în pace, şi eu şi familia mea. Nu vreau să mai fim vânaţi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz, care caută şi cercetează în continuare.

Vreau să le spun celor care ştiu despre ea, care au luat-o: vreau să o aducă înapoi ca să ne reluăm viaţa de dinainte, aşa cum era. Vreau să fac un apel pentru cei care ştiu ceva de ea: vreau să o aducă acasă, să fie sănătoasă. Şi le mulţumesc celor care sunt lângă mine în fiecare zi.

Deja ni s-a spus că noi ca părinţi nu ne dăm silinţa, că nu ne pasă. Din contră. Şi astăzi am căutat şi vom căuta. Suntem disperaţi. Credem că este în viaţă. Vom crede până în ultima zi. Dumnezeu să o aducă acasă.”

Ion Măceșanu le-a transmis anchetatorilor “să-şi unească toate forţele ca s-o găsească. Eu cred că şi-au făcut datoria. Nu mă voi îndoi. Am încredere în ei ca orice om în situaţia asta. Le transmit mulţumiri.

Mă simt vinovat eu ca tată pentru că nu am putut să fac mai mult. Dacă ne dădeam seama sau dacă dânşii îşi dădeau seama, poate nu se ajungea chiar aici. O vom găsi în viaţă, aşa îmi spune inima. Nu am nicio informaţie, dar credem în asta. Aşteptam din moment în moment să vină acasă.”

Ion Măceșanu a negat că polițiștii l-ar fi pus să spargă uși

Tatăl Alexandrei a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile dacă adolescenta ar fi plecat cu un iubit și că l-ar fi pus să spargă uși în timpul perchezițiilor.

“Nu, nu e adevărat. Nu m-a pus nimeni să zic asta. Înainte, vă dați seama, dar ca orice tată am fugit mai înainte, dar nu m-a pus nimeni. Nu.

Mi s-a spus să aștept, am adus hainele pentru câine: un tricou nespălat fiindcă așa mi s-a spus și încălțăminte și am rămas aici (n.r. în fața sediului Poliției din Caracal).”

Declarația a fost făcută după ce, cu puțin timp înainte, la un alt post de televiziune a declarat că a spart ușile la două adrese unde s-au făcut percheziții. „Da. Pentru că eram dornic să găsesc fata. Nu ştiu, eu am mers mai în faţă, am fugit mai repede”, potrivit News.ro citând Antena 3

Ion Măceșanu, despre apelurile primite după dispariția Alexandrei

În ceea ce privește apelurile primite după dispariția minorei, Ion Măceșanu a declarat: “Am primit un apel cum că este bine, că pleacă la mare, după aia că pleacă să muncească în Anglia sau nu știu unde. Era o voce de bărbat mai în vârstă și l-am rugat să vorbească mai tare, dar mi-a răspuns că nu poate fiindcă îl doare în gât pentru că a băut apă rece.”

Întrebat ce mesaj îi transmite inculpatului, tatăl Alexandrei a declarat: “Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să iardă în Iad dacă a făcut așa ceva. Dacă n-a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază.”

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu