Toggle Menu


Bărbat reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a agresat soţia

  1. Home/
  2. Info/

Un bărbat de 59 de ani, din municipiul Giurgiu, care a încălcat ordinul de protecţie emis de către judecători şi a agresat-o fizic soţia sa, a fost reţinut de poliţişti.

 

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de o femeie în vârstă de 57 de ani din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuţii contradictorii cu soţul său, a fost agresată fizic de către acesta.

În temeiul sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că soţul femeii, un bărbat de 59 ani, a pătruns în locuinţa acesteia, a agresat-o fizic şi a distrus mobilierul din dormitorul locuinţei, încălcând astfel ordinul de protecţie care îl avea deja emis de către Judecătoria Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de IPJ Giurgiu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violenţă în familie şi nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, bărbatul fiind reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu.

 

/a>.  

Citeste toata stirea pe StirileProtv

Loading...

admin