Toggle Menu


Femeie de 63 de ani, căutată cu poliția după ce a fost dată dispărută de fiu. Unde se afla

  1. Home/
  2. Info/

Polițiștii din Hunedoara și Caraș-Severin au fost mobilizați, miercuri, pentru căutarea unei femei de 63 de ani care fiul său nu o putea contacta telefonic.

Femeia, care are probleme de sănătate, plecase însă în judeţul Caraş-Severin, la iubitul cunoscut Facebook, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată, marţi, prin Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, care a reclamat că a apelat-o telefonic în repetate rânduri mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Apelantul a precizat că femeia suferă de mai multe afecţiuni medicale şi a solicitat să se facă verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea ei.

„În urma sesizării, în cel mai scurt timp la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuinţa sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o «cunoştinţă» din municipiul Reşiţa, fără a putea oferi alte amănunte”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au făcut verificări la unităţile spitaliceşti din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriştilor.

În urma acestor verificări, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraş-Severin, la locuinţa unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni, Facebook, şi cu care urmează să se căsătorească.

 

/a>.  

Citeste toata stirea pe StirileProtv

Loading...

admin