Toggle Menu


Minor reținut de polițiștii gălățeni după ce a furat 100 de euro de la un bătrân

  1. Home/
  2. Info/

Un minor de 15 ani din judeţul Galaţi, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe, a fost reţinut bază de ordonanţă, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

 

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 67 ani, din comuna Băleni, cu privire la faptul că autori necunoscuţi, escaladând gardul imobilului în care locuieşte şi forţând o fereastră, au pătruns în interiorul acestuia, sustrăgându-i, dintr-o poşetă, suma de 100 euro.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat un minor, de 15 ani, consătean cu victima, bănuit că ar fi săvârşit fapta de furt.

Totodată, din cercetări a reieşit că, în perioada iulie 2018 – august 2019, adolescentul ar mai fi săvârşit încă nouă astfel de furturi, folosind acelaşi mod de operare, efracţie şi escaladare, şi sustrăgând din locuinţele victimelor suma totală de aproximativ 10.000 lei, precum şi bunuri în valoare de 5.000 lei.

Adolescentul a fost reţinut, bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

/a>.  

Citeste toata stirea pe StirileProtv

Loading...

admin