Reclama
Reclama

Poveste incredibila! Se culca cu copilul ei de 19 ani. De ce face asta?

Reclama

Monica Mares are o relație interzisă cu fiul ei! Femeie ar renunța la ceilalți copii pentru a-și trăi povestea de iubire cu cel de care s-a îndrăgostit nebunește.

 

 

Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, și fiul ei de doar 19 ani, formează un cuplu pe care mulți dintre cei din jur îl judecă. Este greu de acceptat că o femeia și copilul ei s-au îndrăgostit, deși este imoral și ilegal ca ei să fie împreună ca și iubiți.

Monica Mares și Caleb sunt din Mexic și s-au întâlnit pentru prima dată la 18 ani după ce femeia îl oferise pe băiat spre adopție. Ei au fost arestați pentru incest după ce un vecin i-a denunțat. Cuplul și-a ercunoscut vinovăția în fața judecătorilor, încă niciunul dintre ei nu crede că face ceva greșit.

 

 

„Este iubirea vieții mele șio nu vreau să îl pierd. Copiii mei îl iubesc, toată familiea mea îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici judecătorii, nici închisoarea, nimic. Trebuie să fiu cu el. Când voi ieși din închisoare mă voi muta împreună cu el într-un stat unde relația noastră este acceptată”, a declarat Monica Mares pentru Daily Mail în urmă cu ceva timp.

 

\

Monica Mares, în stare să renunțe la ceilalți copiii pentru relația cu fiul el

Monica Mares a declarat că dacă ar fi nevoită să aleagă între relația de iubire pe care o are cu fiul ei, Caleb, și ceilalți copii ai ei, ar alege să rămână alături de Caleb. „M-am îndrăgostit de el de când l-am văzut. A fost dragoste la prima vedere. I-am spus că am sentimente pentru el și mi-a spus că și el s-a îndrăgostit de mine, dar că i-a fost frică să recunoască. Am vorbit despre asta și am decis să formăm un cuplu”, a mai spus Monica Mares.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu