Toggle Menu

SOC. A vrut să petreacă un weekend romantic, dar a plecat cu datorii de zeci de mii de euro

  1. Home/
  2. Info/

O britanică care a petrecut un weekend romantic la Budapesta s-a trezit cu datorii de zeci de mii de euro după ce hotelul i-a retras din cont suma de plată în euro în loc de forinţi, relatează Mirror.

Charlotte Smith, în vârstă de 22 de ani, secretară la NHS, avea de plătit 190 de euro pentru un weekend romantic la hotelul BO 18 Hotel Superior din Budapesta, dar s-a trezit cu o descoperire de cont cu mult peste modesta sumă din contul său, de doar 450 de euro.

Hotelul i-a retras o plată de 60.150 de euro pe care i-a înapoiat-o ulterior, însă banca din Marea Britanie Barclays a refuzat iniţial să-i restituie cei 3.300 de euro comision de tranzacţie, pe motiv că „nu este greşeala băncii”.

„Tu ai făcut această tranzacţie, Charlotte, Barclays nu poate opri toate plăţile făcute din cont”, scrie un funcţionar al băncii în schimbul de mesaje cu tânăra. „Cum poate banca procesa asta când nici nu am o asemenea sumă în cont”, răspunde consternată Charlotte, potrivit Mirror.

„Am fost bolnavă de îngrijorare. Sunt bucuroasă că banca imi va restitui banii, întrucât nu am nimic de-a face cu această sumă care mi-a fost retrasă”, a spus Charlotte, căreia i s-a înapoiat suma până la urmă după ce iniţial departamentul de plângeri al băncii i-a comunicat că acest lucru nu este posibil.

Loading...

admin