Reclama
Reclama
Reclama

Cazul uluitor al femeii care s-a trezit dupa 6 zile din morti. “Mi-era foame si am facut mancare”

Reclama

O chinezoaica de 95 de ani, despre care rudele si vecinii au crezut ca a murit, era cat pe ce sa le provoace un atac de cord, la sase zile dupa ce a fost pusa in sicriu.

Li Xiufeng, care suferise in urma cu doua saptamani o criza cardiaca, a fost gasita fara suflare in patul ei de un vecin.

Toata lumea a crezut ca si-a dat obstescul sfarsit, iar batrana a fost pusa in sicriu, care a fost dus in casa ei.

Conform traditiei, sicriul a fost tinut mai multe zile in casa, pentru ca toti cunoscutii sa-si prezinte ultimele omagii.

Insa, cu o zi inainte de inmormantare, vecinii au gasit sicriul gol… Unul din vecini, Chen Qingwang, a spus: “Am fost terifiati cand am gasit sicriul gol. Am chemat toti vecinii si i-am rugat sa cautam impreuna cadavrul”.

Numai ca au avut parte de o surpriza si mai mare atunci cand au gasit-o pe batrana in bucatarie, facand mancare.

Li Xiufeng a spus: “Eram obosita si am dormit mai mult timp. Cand m-am trezit, mi-era foarte foame si m-am dus sa-mi fac ceva de mancare”.

Doctorii au spus ca femeia a fost in moarte clinica. “Datorita traditiilor locale, care spun ca persoana decedata trebuie tinuta in casa mai multe zile inainte de inmormantare, aceasta femeie a fost salvata”.

Insa, aceleasi traditii spun ca dupa decesul unei persoane, toate posesiunile ei trebuie arse. Prin urmare, Li Xiufeng a pacalit moartea, dar acum s-a trezit saraca lipita pamantului.

Sursa: Daily Mail

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu