Toggle Menu

Un bărbatu a vrut să răpească o fetiță de șapte ani. Cum au intervenit martorii

  1. Home/
  2. Info/

Un bărbat de 67 de ani a încercat să răpească o fată de șapte ani de pe o stradă din Sibiu. Individul a fost oprit de martori, iar polițiștii l-au reținut, fiind cercetat pentru agresiune sexuală și loviri sau alte violențe.

Incidentul a avut loc pe strada Lungă din Sibiu. Din spusele martorilor, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de fetița de șapte pe care a mângâiat-o în zona capului și a feței, scrie Tribuna.

Apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

IPJ Sibiu Surse judiciare susțin că bărbatul a agresat-o pe copilă, în momentul în care aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături. Polițiștii l-au reținut, marți, pe bărbat, pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru agresiune sexuală, loviri sau alte violențe.

Loading...

admin