Reclama
Reclama
Reclama

Când va fi adus în ţară trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş şi când are loc înmormântarea! Unde va fi ingropat:

Reclama

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cornel Galeş. Trupul neînsufleţit al acestuia va fi repatriat, în curând. Au fost stabilite şi detaliile funerariilor. Cornel Galeş va fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete.

Cornel Gales, înmormântat pe 12 decembrie
Noi informaţii ies la iveală în cazul morţii lui Cornel Galeş! Potrivit România TV, trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus în România marţi, pe data de 10 decembrie, urmând ca joi să aibă loc înmormântarea, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti.

Pentru ca repatrierea să fie posibilă, este nevoie de implicarea unei rude de gradul I. Fosta iubită, Viviana a plecat în Spania de urgenţă pentru a face demersurile necesare şi are nevoie de ajutorul fiicei lui Cornel Galeş. Aceasta din urmă nu a păstrat legătura cu tatăl ei şi a refuzat orice relaţie.

Cornel Galeş va fi înmormântat alături de Ileana Ciuculete.

Șoferul mașinii în care a murit, de negăsit
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că în momentul producerii accidentului la volanul autoturismului se afla un alt bărbat, care este de negăsit.

Sorin, prietenul acestuia și proprietarul imobilului nu poate fi contactat! Bărbatul a dispărut imediat după producerea accidentului. Viviana nu poate intra în locuinţa lui Cornel Gales pentru a-i lua actele, dat fiind faptul că i-a înapoiat cheia în urmă cu ceva timp, iar Sorin este, aşa cum am menţionat anterior, dispărut fără urmă!

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu