Reclama
Reclama
Reclama

Jador, cuplu bombă cu Simona:

Reclama

Jador este recunoscut pentru pasiunea lui pentru femei. S-au vehiculat diverse nume de fete care ar fi cu el, însă un nume reprezintă un adevărat șoc pentru fanii „Puterea dragostei”.

Acesta este Simona. Jador a făcut un vlog cu ea în care s-au jucat și mai-mai că s-au sărutat pe gură.

Simona chiar i-a făcut un cadou lui Jador. Iată dialogul dintre ei pe vlog:
Simona: Te-am pupat eu vreodată?

Jador: Da

Simona: Nu te-am pupat.

Jador a dat lovitura cu „Superioară”!

Jador a dat lovitura cu clipul piesei „Superioară”, în care apar și Livian și Bianca. Acesta este realizat în Istanbul.

Jador a scos clipul oficial al ultimei sale piese, „Superioară”, pe care a promovat-o de numeroase ori și în timpul emisiunii, la mijlocul lui noiembrie. Piesa a apărut pe YouTube cu exact două săptămâni în urmă și a adunat de atunci aproape 5.5 milioane de vizualizări.

Jador și Livian anunțau anterior faptul că ei și Bianca vor apărea în cel mai nou clip al artistului, „Superioară”.

Jador a anunțat că ultima piesă pe care a compus-o, „Superioară”, le este dedicată lui Livian și Biancăi. Prin urmare, Jador i-a ales pe ei doi să apară în videoclip, fiind o premieră. Iată că Jador reușește să mai bifeze o premieră. Multă lume se aștepta ca Livian și Bianca să apară și ei într-un clip muzical, ca alte cupluri de la „Puterea dragostei”, dar iată că Jador este primul artist care reușește să îi aducă într-un videoclip.

Jador a dat lovitura cu „Superioară”! Câte vizualizări a adunat
„Am făcut piesa „Superioară” și eu am considerat că piesa asta li se potrivește Biancăi și Livian. Și am zis: oamenii ăștia doi sunt potriviți pentru videoclipul meu. Și Bogdan cu Andra, dar Bogdan cu Andra au mai apărut și în alte videoclipuri și ei doi (n.r.: Bianca și Livian) în niciun videoclip. Am zis să fiu primul care sparge gheața și primul care face întotdeauna chestii. Videoclipul a fost filmat la înălțime, unde se vede tot Istanbulul”, a spus Jador.

„Încă de când o cânta în cameră (n.r.: și-a dat seama Jador că li se potrivește piesa). Cântă în cameră Jador, scrie, cântă, îi vin idei”, a spus Livian.

Livian: Frumos locul ăla (n.r.: unde s-a filmat), așa ceva n-ați văzut. Nimic planificat

Jador: Dumnezeu le-a aranjat pe toate. O să apară săptămâna viitoare, undeva miercuri-joi (…) Livian a păcălit-o pe Bianca, îi spunea minciuni ca să fie ea mai nervoasă, că în videoclip e vorba că ea nu are încredere în el

Livian: Manevră ce mi-am făcut singur. Am zis să-i induc starea, lucrăm profesional. Am început să-i zic de prima femeie cu care am stat în emisiune, am început să-i zic de cine crede ea că aș avea ochi… șpițuri ce mi-am luat pe sub masă.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu