Toggle Menu

Ce face Mirela Vaida inainte de a intra in direct, in emisiune:

  1. Home/
  2. Info/

Mirela Vaida este una dintre cele mai active vedete de la noi. Frumoasa prezentatoare este mai mareu pe drumuri, iar mulţi se întreabă când mai are timp să stea cu copiii. Ei bine, are, iar noi avem dovada.

Mirela Vaida este o femeie implicată în multe activităţi. Energică şi plină de viaţă, Mirela Vaida nu se lasă şi îmbină mereu familia cu cariera. De luni până vineri, de la orele 17.00, telespectatorii o pot vedea pe fotoliul emisiunii Acces Direct, acolo unde le aduce la cunoştinţă românilor poveşti şi cazuri care mai de care. Când nu este la tv, Mirela Vaida cântă, prezintă evenimente şi se odihneşte.

Dacă vă întrebaţi ce face frumoasa prezentatoare atunci când nu este în faţa fanilor, ei bine, noi avem răspunsul. Petrece timp cu copiii ei. Mirela Vaida este o mamă devotată şi iubitoare şi stă alături de micuţii ei de fiecare dată când are timp liber. Aşa s-a întâmplat şi în această dimineaţă. Cum poţi începe mai bine o săptămână dacă nu în compania oamenilor dragi, astfel că pe principiul acesta a mers şi vedeta noastră.

Mirela Vaida a ieşit cu mezinul familiei, Tudor, în aer liber, iar plimbarea pare că îi prinde cum nu se poate mai bine băieţelului, care este tot numai un zâmbet.

„Vine, vine primavara?? 🌲 #mirelavaida #monday #sunnyday #family #tudor#momof3 #home”, a scris Mirela Vaida pe Instagram. Fanii s-au bucurat că îndrăgita prezentatoare a împărtăşit noua imagine cu ei, astfel că au apreciat-o cu aproape două mii de like-uri. „Un îngeraş la plajă!:))❤️, Ohhhh, ce frumuseţe!, Vai ce copilaș scump aveţi, doamnă. Să vă trăiască”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, care sunt uimiţi de energia pe care o are vedeta.

Loading...

catalina