Toggle Menu

Ce s-a întâmplat la înmormântarea bunicii lui Luis Lazarus

  1. Home/
  2. Info/

Zilele trecute, Luis Lazarus a primit o veste cruntă: bunica lui a murit! Ea era cea mai importantă persoană din viaţa lui. Devastat de durere, jurnalistul i-a respectat dorinţa bătrânei. Înmormântarea a fost una neobişnuită!

Înainte să-şi dea ultima suflare, bunica lui Luis Lazarus i-a spus acestuia că nu îşi doreşte o înmormântare la care oamenii să plângă, ci vrea una la care toţi cei prezenţi să se distreze şi să-şi amintească de ea cu veselie. Luis Lazarus i-a promis că va ţine cont de dorinţa ei!

„Poate nu mai este nicio prietenă care să o ducă pe ultimul drum, dar noi vom fi acolo! De altfel mi-a și spus: “Luisule eu pe tine pun baza. Tu mă îngropi. Și la moartea mea să cânte muzica numai sârbe și hore”.

Plecam la Severin să o înmormântăm, așa cum și-a dorit! Pentru mine era tot EA”, a scris Luis Lazarus pe Facebook, conform spynews.ro.

Vestea morţii l-a devastat
Pentru Luis Lazarus, bunica era cea mai importantă persoană. Când a anunţat moartea ei, jurnalistul le-a spus internaţilor că femeia a fost cea care l-a crescut şi care s-a sacrificat pentru el.

„Nu am cuvinte sa îmi exprim recunoștința și regretul! Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea! “Cucoana”, așa cum ii spuneau toți in tinerețe, semn ca înainte de comuniști fusese “cineva”, ne-a părăsit!”, a mai spus Luis Lazarus.

Loading...

catalina