Toggle Menu

Fiica Anamariei Prodan la un pas de liga profesionistă de baschet

  1. Home/
  2. Sport/

Viața intimă a familiei Anamariei Prodan este din nou în centrul atenției de când aceasta are o nouă emisiune TV alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Cei doi formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România, dar cu toate acestea, puține lucruri se cunosc despre copiii acestora.

Cei doi au împreună un băiețel, însă fiecare are copii din alte căsătorii. Anamaria mai are două fiice, iar Laurențiu mai are la rândul său un fiu.

Sarah, fiica cea mare, la un pas de WNBA

În vârstă de 19 ani, Sarah Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan și-a făcut debutul la finele anului 2019 în NCAA – liga de baschet studențesc din Statele Unite ale Americii – și mai are un singur pas pentru a intra în WNBA, liga profesionistă de baschet.

La scurt timp de la debut, însă, Sarah a suferit un accident, alegându-se cu o ruptură de ligament, din cauza căreia a trebuit să întrerupă antrenamentele.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan, mama acesteia, a declarat pentru publicațiile de știri că sportiva este bine, se reface și va reveni cu forțe proaspete cât de curând.

Fiicele Anamariei Prodan duc o viață de lux

Anamaria Prodan nu s-a ferit niciodată de public și a etalat tot timpul stilul său de viață opulent. Conform acesteia, averea sa i-ar permite să se retragă și să trăiască „20 de vieți” fără să mai fie nevoită să muncească o zi.

Pentru că se gândește la viitorul fiicelor sale, Anamaria cheltuie aproximativ 100.000 de euro doar pe școlarizarea anuala a acestora. Mai mult, conform declarațiilor sale, aceasta le oferă fiicelor ei între 1.500 și 3.000 de euro pe lună, bani de buzunar.

Nu știm în ce măsură acest lucru este sau nu bun, dar știm cu siguranță că educația copiilor este cu adevărat o investiție în viitorul acestora, iar Anamaria Prodan excelează la acest capitol.

Loading...

Mihnea-Octavian Manolache