Toggle Menu

Horoscop 2020: Vezi cine are cel mai bun an dintre toate semnele.

  1. Home/
  2. Horoscop/

Foarte mulți specialiști în numerologie consideră că 2020 va fi mai mult decât special și va fi un an cu adevărat magic pentru toată lumea.

Unii dintre noi ne vom canaliza energia pe distracție, în timp ce alții vor căuta stabilitate. Iată, deci, horoscopul pe 2020 și care sunt previziunile astrologice pentru anul acesta:

#1: Berbec

Anul 2020 va aduce echilibru pentru nativii din zodia Berbec. Chiar dacă vei continua să fii ambițios în proiectele tale, anul acesta vei fi mult mai realist cu privire la prioritizarea obiectivelor.

Pentru că „ni se dă, dar nu ni se bagă în plasă”, dacă vrei să ai parte de lucruri mărețe, fă tu primul pas, iar lucrurile vor continua în favoarea ta.

#2: Taur

Se aud clopotele de nuntă în cazul taurilor? Astrele indică faptul că cei născuți în zodia Taur vor avea parte de stabilitate în 2020. Fie că este vorba despre relații sau despre locul de muncă, anul acesta va trebui să iei niște decizii destul de importante. Fii mereu deschis la sugestiile celor din jur.

#3: Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de un restart în 2020. Atât din punct de vedere amoros, cât și din punct de vedere financiar, nativii din zodia Gemeni vor avea parte de stabilitate pentru o bună parte a anului. Cu toate acestea, fii mereu pregătit să accelerezi sau să încetinești ritmul atunci când este cazul.

#4: Rac

2020 va veni cu mai multe urcușuri decât coborâșuri pentru această zodie. Vei avea oportunitatea de a face schimbări în dragoste și de a îți îmbunătăți cariera, însă depinde doar de tine dacă vei vrea să profiți la maxim de ele. Fii cu băgare de seamă la micile detalii pentru a depăși toate problemele care ar putea să apară anul acesta.

#5: Leu

Nativii Leu vor trece anul acesta prin toate stările. 2020 vine cu vitalitate și vigoare, dar și cu sensibilitate și limite. Vei fi deschis să încerci lucruri noi, dar învață să spui stop atunci când este cazul, pentru a nu ajunge în extreme.

#6: Fecioară

Impulsivitatea ar putea fi cuvântul care va caracteriza cel mai bine zodia Fecioară în 2020. Dacă nu vei știi să controlezi această impulsivitate, vei avea în față un an foarte dificil din toate punctele de vedere – muncă, dragoste, bani etc. Învață să nu iei decizii pripite, dar nici nu te limita.

#7: Balanță

Balanțele vor avea un an echilibrat anul acesta. Cei singuri ar putea cunoaște persoane noi, în timp ce balanțele aflate într-o relație nu vor cunoaște foarte multe responsabilități. Bucură-te de relaxare și pregătește-te pentru 2021.

#8: Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se vor bucura de libertate în 2020. Aceștia se vor elibera de anumite restricții din viața lor și vor putea încerca lucruri noi. Descoperă hobby-uri noi, fă-ți prieteni și folosește-ți energia pentru a îi ajuta pe cei din jurul tău.

#9: Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor putea elibera în sfârșit de „bagajul trecutului”. Vei întâlni oameni noi și ți se vor deschide mai multe oportunități în 2020. Fii răbdător și deschis noilor colaborări.

#10: Capricorn

Anul 2020 va aduce liniște și calm pentru cei din zodia Capricorn, care vor descoperi noi moduri de meditație și relaxare. O vacanță de relaxare și de purificare din punct de vedere spiritual s-ar putea dovedi foarte benefică. Împacă-te cu tine însuți și profită de fiecare clipă.

#11: Vărsător

2020 va fi un an excelent pentru nativii Vărsători. Aceștia vor fi foarte creativi și vor demonstra tuturor celor din jur că sunt partenerii perfecți. Dă frâu liber imaginației și nu îți impune nicio limită.

#12: Pești

Cuvântul care îi va caracteriza pe cei născuți în zodia Pești în 2020 este „aventură”. Aceștia vor avea curajul să facă schimbări drastice în viața lor și vor fi un exemplu pentru ceilalți. Fii deschis către noi oportunități și analizează foarte bine înainte de a face o investiție.

Acum ar trebui să știi ce te așteaptă în 2020 și să poți lua deciziile corecte.

Loading...

Mihnea-Octavian Manolache